Training

Training bij IJslanders in Waterland

Loop je vast met je paard, ben je bang dat je het moet verkopen of wil je dat je jonge paard ingereden wordt?

Wil je dat de gangen structureel verbeterd worden, is je paard scheef of lukt het niet om goed te tölten? 

Ik heb veel ervaring met paarden trainen en gerichte methode voor: ik train het paard eerst en vervolgens leer ik het de ruiter, zodat jij ook weet hoe je het paard zelf goed traint.

Jongepaardentraining mét jou

Wil je als eerste op je jonge paard zitten? Of wil je je jonge paard leren trainen, maar weet je niet hoe je moet beginnen?

Dan bied ik aan om het jonge paard samen met jou naar een hoger niveau te brengen. We doen samen het grondwerk, longeren, voor het eerst erop, als handpaard mee naar buiten, voor het eerst naar buiten en leren sturen.

Zo wordt niet alleen je paard beter, maar kun je die verbetering ook vasthouden als onze training voorbij is!


Karin van der Poll: ‘De combinatie van het trainen en rijden van mijn jonge paard werkte heel goed: Susanna legt aan Ásti uit wat de bedoeling is, daarna aan mij en dan gaan we het samen proberen. Het voorkomt dat ik onduidelijke boodschappen aan mijn paard geef en maakt dat we snel stappen vooruit zetten en, heel belangrijk, zowel paard als ik houden daarbij een goed humeur en blijven er zin in houden! 
Een aanrader deze combinatie van les en training met Susanna!’

De tarieven voor de training zijn afhankelijk van de hoeveelheid trainingen per week, dus neem contact op voor meer informatie.

Clinic: Training van je IJslander

Wil je zelf goede oefeningen krijgen die je samen met je paard kan doen voordat je hem in gaat rijden?

Dan geef ik je graag uitleg welke grondoefeningen goed zijn om met je paard uit te voeren alvorens je er voor het eerst op gaat zitten. Op aanvraag organiseer ik dit in de vorm van een clinic.