Instructie

Wil jij het leukste baasje voor jouw paard worden?

Ik ben gecertificeerd ORUN IJslandse Paarden Instructeur VIT-trainer en Centered Riding Instructor Level I. Hierdoor kan ik je niet alleen uitleggen hoe je je IJslandse paard zo goed mogelijk rijdt, maar ook hoe je dat vanuit een gebalanceerde zit en op een paardvriendelijke manier doet.

    

Wil je hulp bij je eigen IJslander?

Suzanne Dijkstra ‘Ik had nog heel weinig ervaring met IJslanders toen ik mijn paard Þrá kocht. Dus in het begin was ik onzeker en best angstig. Susanna heeft Þrá en mij vanaf het begin begeleid. Alles in overzichtelijke stappen, met persoonlijke lessen voor mij en trainingssessies voor m’n paard. Zo werden we samen opgeleid. Nooit te snel, maar ook zeker niet te langzaam! 

Nu, een jaar later, zijn we verder dan ik ooit heb durven dromen. Ik heb Susanna leren kennen als een geweldige instructrice, met veel begrip, kennis en liefde voor het paard, maar zéker ook voor de ruiter. Ik geloof niet dat ik die sprong in het diepe zonder haar zo wonderwel doorstaan had.’

Je kunt natuurlijk les krijgen op je eigen paard. Daarvoor kom ik graag naar je toe. Ik geef les aan huis (en eventueel op de fiets mee naar buiten) in provincies Noord-Holland en Utrecht (als het op route past) en in Gelderland.

Mijn tarief voor lessen op eigen paard is €45 per les van circa 45 minuten en €55 bij een les van 60 minuten. Dit geldt voor lessen in (en in de omgeving van) Apeldoorn. Bij andere afstanden, reken ik een kilometertarief van 0,30 euro per kilometer.

Ook belangrijk:

  • Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw.
  • Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de lessen.