Body work

Training én behandeling

Vanuit mijn interesse in paardenrevalidatie en -training heb ik me naast het lesgeven ontwikkeld in het behandelen van paarden. Ik heb een opleiding tot sportmasseur gedaan en volg momenteel de opleiding tot paardenosteopaat aan het gerenommeerde Vluggen Institute of Equine Osteopathy.

Ik ben namelijk overtuigd van het belang van training én behandeling. Het werkt het beste als het samen wordt gedaan. Daarom bied ik naast het lesgeven en het trainen van je paard ook een behandeling aan: body work.

Body work

Hoe dat gaat? Eerst longeren we het paard om een beeld te krijgen van de beweging van het paard. Vervolgens loop ik het paardenlichaam na op beperkte mobiliteit en zal ik het masseren en mobiliseren. Daarna longeren we het paard nog een keer om te kijken of en waar het paard verbeterd is. Tot slot kan ik je trainingsadvies geven of vertellen waar er ruimte is voor verbetering.

Dus heeft je paard stijve spieren, loop je ergens tegenaan in je training of voel je dat je paard ergens beperkt is? Krijg je graag inzicht in de bespiering van je paard en waar de aandachtspunten liggen bij de training en het onderhoud van je paard?

Neem dan per mail contact op voor een behandeling en trainingsadvies: ijslanderinbalans@gmail.com.
Kosten
Eerste behandeling 70 euro, tweede behandeling (binnen een maand) 60 euro (excl. btw, en reiskosten).